Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 27 de febrer del 2012

CONCENTRACIÓ D'ESTUDIANTS I PROFESSORAT PER L'ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT, dimecres 29 febrer, Pl. Vila 12h, VILAFRANCA DEL PENEDÈS

La setmana passada els representants de l’Associació d’Estudiants ens van fer arribar una proposta per adherir-se a la convocatòria general del Sindicat d'Estudiants prevista per al dimecres, 29 de febrer, contra les retallades en l’ensenyament públic.

Es va convocar una reunió oberta tant a estudiants com a professorat el divendres, 23 de febrer, on es va valorar la proposta de l’Associació de tirar endavant una jornada reivindicativa que es concretava en:
la preparació del material reivindicatiu a les aules i la participació en la concentració prevista per a tots els centres de secundària a les 12 davant de l’ajuntament.
La concentració a la Plaça de la Vila serà per part de l’alumnat de 3r i 4t d’ESO, batxillerat i Cicles Formatius i professorat.
Els alumnes de 1r i 2n d’ESO faran un acte semblant dins de l’institut.

Valorem molt positivament que la proposta presentada no sigui fer un dia de vaga d'alumnes, que a la pràctica és un dia de festa, sinó que hagin pensat en actuacions per fer més efectives i participatives les reivindicacions.

Tothom qui vulgui es pot sumar a la concentració.
Plaça de la Vila, dimecres 29 de febrer a les 12h.,
VILAFRANCA DEL PENEDÈS






Associació d'estudiants i
assemblea de professors/professores
de l'Institut Eugeni d'Ors.