Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 9 de setembre del 2011

COMENCEM EL CURS TOTS VESTITS DE GROC!!

Aquest dilluns 12 de setembre comencem un nou curs amb més o menys la mateixa proporció d'alumnat que el curs passat, però amb 5.5 professors menys. També, a causa de la desaparició d'un grup de 2n de Batxillerat, ens trobem amb una retallada a les reduccions d'hores lectives per càrrecs de coordinació, caps de departament, tècnics d'informàtica, etc. (19 hores menys de reducció en total). Això suposa menys temps per organitzar, coordinar i vetllar pel bon funcionament del centre. 
El professorat de l'Eugeni d'Ors farem tot el possible per mantenir la qualitat de l’ensenyament públic, però és evident que amb les retallades que hem patit, treballarem amb menys recursos, tant econòmics com humans.

Malgrat l'esforç del Departament d'Educació per carregar-se un ensenyament de qualitat , nosaltres seguirem mobilitzant-nos fins que l'escola pública tingui el que de debó necessita. 
Per això fem una crida a tota la comunitat educativa (professors, alumnes, famílies, personal no docent, etc.) de l'Eugeni d'Ors perquè ens acompanyi a les nostres mobilitzacions i ens ajudi a defensar un ensenyament públic de qualitat sense retallades.

AQUEST DILLUNS 12 de SETEMBRE comencem TOTS I TOTES el curs vestits de GROC!!! TORNA LA MAREA GROGA!!!


.....es poden encarregar les samarretes a la botiga Grill, carrer dels Consellers (o carrer de les mosques), 17, a Vilafranca, tlf 93 892 20 33, brodatsgrill@gmail.com . Allà tenen el dibuix per fer la impressió, diferents talles i el preu és de 5€. La comanda tarda més o menys una setmana en arribar, espavileu!!!