Total de visualitzacions de pàgina:

diumenge, 9 de juny de 2013

OMPLIM L'ESPAI GROC DE L'EUGENI!!!

El darrer dimarts 4 de juny l'alumnat i els docents de l'Institut Eugeni d'Ors vam concentrar-nos al pati i vam llegir el manifest fundacional de la Plataforma SOS Alt Penedès. Tot seguit es va inaugurar l'ESPAI GROC DE L'EGENI. Un mur on tota la comunitat educativa del centre pot expressar el seu rebuig a les reformes i decrets implantats pel Departament d'Educació i pel Govern de l'Estat Espanyol i a la vegada defensar la qualitat de l'ensenyament a l'escola pública.
Només cal que hi enganxeu un full groc amb un missatge anònim en defensa de la pública!!
Vinga, animeu-vos i omplim el mur!!!!1 comentari:

Penedesfera ha dit...

Hola,

Hem afegit el blog a la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de bloguers de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

Us agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa feu un link del vostre blog cap al portal. A la barra lateral trobareu logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera. Si voleu rebre les informacions de la comunitat envieu-ne un e-mail a penedesfera@penedesfera.cat

Al web trobareu tot un seguit d'eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

Salutacions i felicitats pel blog!

Daniel García Peris
www.danielgarciaperis.cat