Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 1 de maig del 2013

LA COMUNITAT EDUCATIVA CATALANA FA VAGA EL DIJOUS 9 DE MAIG

La comunitat educativa catalana farà vaga el 9 de maig

COMUNICAT UNITARI DELS SINDICATS DE L’EDUCACIÓ
Els sindicats sotasignats convoquem totes i tots els que treballem a l’escola pública i 
tota la comunitat educativa a participar a la VAGA GENERAL D’EDUCACIÓ del dia 9 de maig contra les RETALLADES i la LOMCE
A totes les retallades que el ministre d’educació i la consellera d’ensenyament ja han infligit a l’educació pública en els cursos passats i als efectes negatius de l’aplicació de la LEC, ara cal afegir-hi l’amenaça d’una nova retallada, d’una magnitud condicionada als pressupostos generals i al dèficit permès. que de produir-se pot ser letal per poder continuar tenint una educació pública de qualitat.
Si a aquesta situació hi afegim la tramitació parlamentària del projecte de llei del ministre Wert, la LOMCE, ens trobem davant del perill d’una educació pública retallada i emmarcada en un sistema educatiu estatalprofundament retrògrad i reaccionari, ja que la LOMCE suposa un salt enrere que ens transporta a temps predemocràtics. 
Una nova retallada en els serveis públics pot acabar de desballestar drets tan bàsics com l’educació i la sanitat i tota la resta de serveis públics. És del tot necessari aturar les retallades i fer saber al Govern de l’Estat que volem que retiri la LOMCE de la seva tramitació parlamentària. 

USTEC·STE’S CCOO FETE- UGT CGT