Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 25 de juny del 2012

Comunicat USTEC pels substituts/interins

USTEC·STEs davant el comunicat que CCOO està enviant al personal substitut en relació al cobrament de juliol i a la nostra nota informativa volem manifestar que:
  1. Perquè un recurs pugui ser efectiu legalment s'ha d'interposar un cop l'acte administratiu s'hagi produït; és a dir, en aquest cas, bé perquè ho hagi aprovat el govern, o s'hagi publicat una resolució normativa o no surti la llista definitiva de qui té dret a aquest nomenament (que segons la normativa hauria de sortir durant la primera quinzena de juliol).

  2. Mentre no es produeixi l'acte administratiu, qualsevol recurs que es plantegi queda reduït a una mesura testimonial de pressió.

  3. En coherència amb aquest plantejament, USTEC·STEs (IAC) en relació amb la paga extra de desembre, a més de tenir en consideració i de fer públic que el govern tenia temps legal d'abonar-la fins al 31 de desembre, va defugir de fer alarmisme i va amenaçar el conseller d'Economia i l'interventor de Tresoreria que, si el 31 de desembre l'extra no estava totalment liquidada, els demandaria per la via penal amb els pertinents fonaments legals. D'aquesta manera, USTEC·STEs (IAC) es comprometia amb tots i totes treballadors/es de l'Administració i defugia de qualsevol mena d'electoralisme, tal com CCOO va fer aleshores i torna a fer ara.

USTEC·STEs, si el Govern aprova dimarts la modificació l'anterior acord de govern, encara vigent, i decideix de no pagar el juliol, posarà a disposició del personal substitut finalment afectat un recurs fonamentat en l'argumentació legal necessària per respondre adequadament contra aquest acte administratiu.



NOTA INFORMATIVA
NO-COBRAMENT JULIOL DEL PERSONAL SUBSTITUT AMB 9 MESOS TREBALLATS
Davant tot l'enrenou que ha provocat la notícia de la possible reclamació contra el no-cobrament del mes de juliol per part del personal substitut amb 9 mesos treballats, USTEC·STEs manifesta que està a l'espera de la publicació de la Resolució en què es concreti aquesta mesura per part del Departament d'Ensenyament, per tal de fer públic el model de reclamació vàlid segons el que estableixi definitivament l'esmentada Resolució. Ara mateix, no es pot fer cap recurs contra un acte administratiu que encara no s'ha produït.


 
USTEC·STEs IAC, Actualitzat: 22/06/2012 13:11 (1156)